Geräte und Zubehör
Gevulde kroketten
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
14 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiweiß
370.4 g
Brennwert
26656 kJ /
6370.9 kcal
Fett
443.8 g
Ballaststoffe
21.3 g
gesättigte Fettsäuren
199.1 g
Kohlenhydrate
227.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Picknick
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Aardappel pannenkoeken
45 Min