Geräte und Zubehör
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 stuks
Zutaten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Avocadosap met dadels
5 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Kip met amandelen
25 Min
Zoetzure tempé
50 Min