Geräte und Zubehör
Boter plank met spinaziepesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Min
20 porties
Zutaten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
332 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
766.1 kJ /
183.1 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Foodtrends 2023
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min