Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free baking
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.