Geräte und Zubehör
Gluten-free goodness pastry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
310 g
Zutaten
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing130 g
-
millet flour2 tbsp
-
potato flour plus extra for dusting150 g
-
brown rice flour90 g
-
white chia seeds2 tbsp
-
egg1
-
cold water1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 310 g
Natrium
177.5 mg
Eiweiß
29.6 g
Brennwert
8520.3 kJ /
2036.4 kcal
Fett
121 g
Ballaststoffe
21.8 g
gesättigte Fettsäuren
69.9 g
Kohlenhydrate
215.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min