Geräte und Zubehör
Scandinavische hamburger
Zubereitung 35 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
8 stuks
Zutaten
Het Viking hamburger broodje
-
zwart sesamzaad100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken220 g
-
water100 g
-
verse gist10 g
-
melk50 g
-
suiker15 g
-
ei1
-
diepgevroren inktvisinkt1 tl
-
boter40 g
-
zout1 snuifje
-
70 g sesamzaadhavervlokken70 g
Afwerking
-
room, 35% vet100 g
-
roomkaas type Philadelphia100 g
-
citroensap30 g
-
verse bieslook fijngehakt2 el
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
Szechuan peperkorrels naar eigen smaak2 snuifjes
-
verse dille alleen de blaadjes3 takjes
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes3 takjes
-
verse basilicum alleen de blaadjes1 takje
-
verse koriander alleen de blaadjes1 takje
-
rucola10 g
-
olijfolie15 g
-
gerookte zalm doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte schelvis doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte tonijn doormidden gesneden4 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 8 stuks
Eiweiß
114 g
Brennwert
13012 kJ /
3113 kcal
Fett
189 g
Kohlenhydrate
239 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Gehakte uien
5 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Mojito
10 Min
Aardappel flatbread
12 Std.
Appelpunch
30 Min
Fruitnectar
10 Min