Geräte und Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
2330 kJ /
559 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Gegrilde zeevruchten plank
Nessuna valutazione
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zuurkool
Nessuna valutazione
Driekoningentaart met pompoen
Nessuna valutazione
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Amandelcake
50min