Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Nährwerte
- pro 3 porties
- Brennwert
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiweiß
- 54.9 g
- Kohlenhydrate
- 215.7 g
- Fett
- 39.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoffe
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min