Geräte und Zubehör
Paksoi en ham rijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
3 porties
Zutaten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiweiß
54.9 g
Brennwert
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Fett
39.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
215.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Alpengratin
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min