Geräte und Zubehör
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
961 kJ /
230 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
0.8 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min