Geräte und Zubehör
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiweiß
22 g
Brennwert
2828.3 kJ /
676 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
103 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Bessenlikeur
30 Min
Vastensoep
30 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.