Geräte und Zubehör
Appels met cidersabayon
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
969 kJ /
232 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Steak tartaar
30 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min