Geräte und Zubehör
Champignontaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1243 kJ /
297 kcal
Fett
20.9 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min