Geräte und Zubehör
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
2361 kJ /
564 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
39.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Apple of My Eye
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Frangipane Cake
1h 45min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Panna Cotta
6h 15min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Duck and Pork Terrine
52h
Lemon Chermoula Marinade
15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h