Geräte und Zubehör
Chicken and caramelised onion sausages
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
20 portions
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
411.2 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
801.9 kJ /
191.7 kcal
Fett
12.3 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade sausages
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sayur Asem
Keine Bewertungen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Umami Paste
5 Min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 Min
Tandoori chicken
1 Std. 35 Min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Keine Bewertungen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Kashmiri garlic naan
1 Std. 50 Min
Italian sausages
40 Min