Geräte und Zubehör
Maple pecan ice cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 26 Std. 30 Min
10 portions
Zutaten
Pecan brittle
-
pecan nuts150 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
vinegar50 g
Maple Ice Cream
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk40 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure maple syrup180 g
-
glucose syrup30 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
42.8 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1866 kJ /
446 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.5 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beat the heat
23 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Cheat's Kaiser rolls
2 Std. 30 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min
Crumbs chocolate chip cookies
1 Std. 10 Min