Geräte und Zubehör
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1761 kJ /
421 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen