Geräte und Zubehör
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1761 kJ /
421 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min