Geräte und Zubehör
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1066.2 mg
Eiweiß
13.8 g
Brennwert
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
27.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pork meatballs with couscous
50 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Fattoush with grilled haloumi
5 Std.
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 Std.
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min