Geräte und Zubehör
Pea and mint soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portion
Zutaten
-
onion quartered80 g
-
butter cut into pieces30 g
-
frozen green peas500 g
-
water500 g
-
sea salt½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
249 mg
Eiweiß
7.1 g
Brennwert
686.8 kJ /
164.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
20.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Leek and Potato Soup
40 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Whitebait fritters
35 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min