Geräte und Zubehör
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
12 portions
Zutaten
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
349 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
580.9 kJ /
138.3 kcal
Fett
8.6 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Espresso martini
5 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 Std. 5 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Scallops with pea purée
25 Min