Geräte und Zubehör
Walnut and spinach pesto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
350 g
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
1638.5 mg
Eiweiß
35.7 g
Brennwert
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Fett
189 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
38.1 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Vegan burgers
45 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min