Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
TM6 TM5 TM31

Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 6 garlic cloves
  • 80 g extra virgin olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 1500 g boiling water
  • ½ brown onion, cut into small wedges
  • 10 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tbsp Vegetable stock paste
  • 600 g new baby potatoes, halved
  • 6 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp dried oregano
  • 6 slices lemon
  • 1 bunch green asparagus, trimmed, cut into thirds
  • 80 g salted butter, cut into pieces
  • 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved
  • ½ radicchio, leaves torn

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2949.2 kJ / 704.9 kcal
Eiweiß
37.4 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Fett
51 g
gesättigte Fettsäuren
15.7 g
Ballaststoffe
4.2 g
Natrium
319 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte