
Geräte und Zubehör
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
30 slices
Zutaten
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Nährwerte pro 1 slice
Brennwert
106.4 kcal /
447.1 kJ
Eiweiß
5.4 g
Fett
3.5 g
Kohlenhydrate
12.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
222.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Easter around the world
28 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland