Geräte und Zubehör
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
Zubereitung 2 Std. 30 Min
Gesamt 72 Std.
24 portions
Zutaten
-
Fraisier sponge
-
macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)10 - 12
Lime ganache for sable choux
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate cut into small pieces110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly of mini croquembouche
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
boiling water
-
edible flowers to decorate (optional)
-
vinegar50 g
Assembly of show stopper cake
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate (optional)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
116.8 mg
Eiweiß
9.8 g
Brennwert
2264.5 kJ /
539.2 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
54.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Feijoa jelly
27 Std. 40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min
DIY chocolate truffles
3 Std. 40 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min