Piept de curcan sous-vide, cu citrice

Piept de curcan sous-vide, cu citrice

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
2 porții

Zutaten

  • lămâie preferabil bio
    1
  • portocală preferabil bio
    1
  • sare grunjoasă
    10 g
  • rozmarin, proaspăt
    1 fir
  • pătrunjel proaspăt
    1 fir
  • piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
    400 g
  • ulei de măsline
    40 g
  • apă
    1400 g
  • zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
    30 g
    1 lingură rasă vitamina C, (vezi recomandare)
  • apă pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 2095 mg
Eiweiß 49.3 g
Brennwert 1744 kJ / 417 kcal
Fett 22.4 g
Ballaststoffe 0.8 g
gesättigte Fettsäuren 7 g
Kohlenhydrate 4.1 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen