Geräte und Zubehör
Risotto met Parmezaanse kaas
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
10 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
804 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1450 kJ /
347 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Guacamole
5 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min