Geräte und Zubehör
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
BBQ-saus
20 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Piña Colada sorbet
30 Min