Geräte und Zubehör
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Advocaat
10 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min