Geräte und Zubehör
French dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
200 g
Zutaten
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 200 g
Natrium
119.2 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Fett
90.6 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Oysters Mignonette
5 Min
Creamy French Dressing
5 Min