Geräte und Zubehör
Mixed seafood with tomato and herb sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Tomato and herb sauce
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh chives cut into thirds, plus extra chopped for garnishing15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion cut into halves70 g
-
semi sun-dried tomatoes drained50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
butter cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
pitted Kalamata olives sliced50 g
-
pickled capers1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
Seafood
-
fresh black mussels750 g
-
clams cleaned (see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
pine nuts toasted30 g
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1680.7 mg
Eiweiß
67.7 g
Brennwert
2984.5 kJ /
710.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
16.4 g
Kohlenhydrate
21.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick and easy meals
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Beef buns
50 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Taramasalata
15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min