Geräte und Zubehör
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
-
celeriac cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% fat100 g
-
mayonnaise20 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
honey10 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Scotch Eggs
-
shallots halved50 g
-
parsley leaves only2 sprigs
-
beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)600 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
mustard15 g
-
breadcrumbs70 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
flour for flouring20 g
-
oil for deep-frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
742 mg
Eiweiß
32.8 g
Brennwert
1933 kJ /
462 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hummus
10 Min
Marzipan
10 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Caesar Dressing
10 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Keine Bewertungen
Spicy Cajun Rub
5 Min
Habanero Salsa
10 Min
Baked Alaska
28 Std. 40 Min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35 Min