Geräte und Zubehör
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Yoghurt sauce
-
yoghurt, 3,5% fat400 g
-
lime juice, freshly squeezed15 g
-
honey10 g
-
ground cardamom½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
Falafel
-
spring onions cut in rings (1 cm)110 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
egg yolk1
-
canned chickpeas drained400 g
-
olive oil20 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
plain flour40 g
-
baking powder1 tsp
-
breadcrumbs40 g
-
oil for deep-frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
563.3 mg
Eiweiß
15.2 g
Brennwert
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Strawberry Custard Tart
2 godz.
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5 godz.
Baked cheesecake
3 godz. 10 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Italian Savory Cheesecake
4 godz. 20 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 godz.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min