Geräte und Zubehör
Leek quiche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Pastry
-
plain flour300 g
-
fine salt½ tsp
-
butter cold, diced, plus extra for greasing150 g
-
egg yolk1
-
water ice cold50 g
Filling
-
Gouda cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces200 g
-
cooked ham cut into pieces150 g
-
double cream200 g
-
eggs4
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
fine salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
leeks sliced in rounds (5 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37.2 g
Brennwert
4728 kJ /
1130 kcal
Fett
81 g
Kohlenhydrate
63.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget Friendly
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Leek Quiche
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min