Geräte und Zubehör
Yu Sang
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Dressing
-
passion fruits pulp only, deseeded2
-
plum sauce homemade or store-bought60 g
-
lime juice1 tbsp
-
honey30 g
Salad condiments
-
toasted peanuts1 tbsp
-
crystal ice plant rinsed200 g
-
carrots finely shredded200 g
-
Japanese cucumber peeled, deseeded, finely shredded200 g
-
unripe mango peeled, pit removed, finely shredded100 g
-
unripe papaya peeled, deseeded, finely shredded100 g
-
raw salmon sashimi grade or roasted duck, shredded100 g
-
pomelo segments, separated to sacs60 g
-
red cabbage finely shredded60 g
-
cornflakes60 g
-
toasted pine nuts coarsely chopped20 g
-
coriander leaves chopped4 sprigs
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
key limes cut in wedges2
-
kaffir lime leaves deveined, finely shredded4
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
629 kJ /
150 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sesame Crème
10 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Yam Rice
45 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min