
Geräte und Zubehör
Napa Kimchi
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 14 Std. 15 Min
45 oz
Zutaten
-
white rice2 oz
-
Chinese cabbage core removed, cut into pieces (2 in.), divided21 oz
-
salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)3 tbsp
-
water divided, plus extra for soaking16 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)7 oz
-
Chinese white radish cut into pieces5 ½ oz
-
onions halved5 ½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.)1 oz
-
garlic cloves6
-
brown sugar1 oz
-
spring onions cut into pieces (approx. 2 in.)2 oz
-
fish sauce2 tbsp
-
dried chili flakes medium mild (see Tip)1 - 2 tbsp
-
lemon juice1 oz
Nährwerte pro 45 oz
Brennwert
652 kcal /
2728 kJ
Eiweiß
21 g
Fett
4 g
Kohlenhydrate
146 g
Ballaststoffe
21 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
3452 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA

Fermentation with TM6
8 Rezepte
USA
USA