Geräte und Zubehör
Bibimbap
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Gochujang Sauce
-
Korean chili paste (gochujang)3 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
sugar2 tsp
-
roasted sesame seeds2 tsp
-
green onion thinly sliced on the bias1
Bibimbap
-
sushi rice8 oz
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
-
beef stock32 oz
-
large eggs4
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 oz
-
snow peas3 oz
-
zucchini thinly sliced, bias cut6 oz
-
carrot julienned2 oz
-
napa cabbage in pieces (¼ in.)4 oz
-
16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.)prime ribeye steak thinly sliced (¼ in.)16 oz
-
kimchi4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
43.3 g
Brennwert
2467.5 kJ /
589.8 kcal
Fett
15.8 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam Around the World
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Longevity Noodles
40 Min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 Std. 20 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Seafood Quesadillas
2 Std.
Fried Garlic Pork
50 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Paella
30 Min