Geräte und Zubehör
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
891 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
1607 kJ /
384 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
7 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Cioppino
55 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Basic Millet
45 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min