Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.3 19 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

Scallops
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
    12
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • orange, preferably organic thinly sliced
    4 slices
  • fresh oregano
    4 sprigs
  • pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
    6 oz
Saffron Sauce
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • saffron threads
    2 pinches
  • salt to taste
    ⅛ tsp
Searing and Serving
  • unsalted butter
    ½ oz

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 273 kcal / 1142 kJ
Eiweiß 16 g
Fett 20 g
Kohlenhydrate 8 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 11 g
Natrium 788 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen