Geräte und Zubehör
Korean Beef Sauté
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
544 mg
Eiweiß
50 g
Brennwert
2912 kJ /
696 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Korean Beef Bowl
1 h
Cajun Gumbo
1 h 30 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Shrimp Sauté
25 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 h 5 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 h 25 min
Greek Stuffed Chicken
1 h 35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Mediterranean Chicken
35 min
Kung Pao Chicken
1 h 5 min