Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 ( 104 Bewertungen )

Zutaten

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear peeled, in pieces
    oder 3 oz D'Anjou pear peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil divided
  • sesame seeds to garnish
  • fresh cilantro leaves to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
696 kcal / 2912 kJ
Eiweiß
50 g
Fett
50 g
Kohlenhydrate
13 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Natrium
544 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte