Geräte und Zubehör
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 sprigs)½ oz
-
yellow onions2 oz
-
black olives pitted2 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef24 oz
Pasta and Sauce
-
yellow onions quartered5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
spaghetti12 ½ oz
-
olive oil1 tbsp
-
crème fraîche3 oz
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
40 g
Brennwert
3870 kJ /
925 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Italian Pasta
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1 Std. 10 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min