Geräte und Zubehör
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
541.3 mg
Eiweiß
30.2 g
Brennwert
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Broccoli Sauté
20 Min