Sous-vide Salmon with Creamy Avocado

4.8 57 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

Creamy Avocado
  • avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)
    8 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • lime freshly squeezed (juice only)
    1
Salmon
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
    20 oz
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • fresh dill plus extra to garnish
    4 sprigs
  • vegetable oil to sear
  • lime sliced, to garnish
    1

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 541.3 mg
Eiweiß 30.2 g
Brennwert 1808.5 kJ / 432.2 kcal
Fett 31.8 g
Ballaststoffe 4.3 g
gesättigte Fettsäuren 6.3 g
Kohlenhydrate 7.2 g

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