Geräte und Zubehör
Savory Turnip Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 26 Std. 55 Min
20 slices
Zutaten
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
2 g
Brennwert
331 kJ /
79 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Sesame Crème
10 Min
Vegetable Stock Powder
4 Std.
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Wafu dressing
20 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min