Kompatible Versionen
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (optional)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
oder 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Eiweiß
- 46.5 g
- Kohlenhydrate
- 14.5 g
- Fett
- 36.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoffe
- 2.8 g
- Natrium
- 1237.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Ginger Pork
25 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min