
Geräte und Zubehör
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger peeled1 oz
-
orange juice4 oz
-
soy sauce3 oz
-
sesame oil2 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 1 in.)4
Spicy Rice
-
water35 oz
-
long-grain white rice6 oz
-
onion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved20 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
524 kcal /
2192 kJ
Eiweiß
47 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
45 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Natrium
1245 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Rezepte
USA
USA