Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 700 g apă
- 1 fir cimbru proaspăt, frunzele spălate și zvântate
- 2 foi de dafin, uscate
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- 1 ¼ linguriță sare
- 600 g carne de vițel, fără pielițe și fără os, tăiată cuburi (2 cm)
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 300 g morcovi, tăiați rondele (5 mm)
- 200 g praz, tăiat rondele (5 mm)
- 300 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate sferturi
- 20 g unt nesărat
- 15 g făină tip 00
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiweiß
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 6 g
Alternative Rezepte
Cevapcici cu sos tzatziki
30 min
Tocană de pui cu roșii și busuioc
35 Min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Bulgogi (Vită marinată prăjită în tigaie)
1h 20 min
Supă cu pui Stroganoff
55 min
Souvlaki de pui și ardei, cu garnitură de orez
1h 5min
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Keine Bewertungen
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1h 15min
Frigărui tricolore cu somon
Keine Bewertungen
Daïquiri
Keine Bewertungen
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Tartă Tatin
1h