Geräte und Zubehör
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Zubereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Couscous and Mixed Vegetables
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots peeled, cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red pepper cut in bite-size pieces150 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)150 g
-
frozen peas100 g
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
-
caster sugar100 g
-
egg whites4
-
cream cheese250 g
-
chocolate flakes50 g
-
olive oil1 Tbsp
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)50 g
-
fresh parsley (optional) leaves only, chopped, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1155 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
3300 kJ /
788 kcal
Fett
42 g
Ballaststoffe
13.3 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Green Mole Chicken
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min