Garlic and White Bean Stew

Garlic and White Bean Stew

3.8 18 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions

Zutaten

  • kale thick stems removed, cut in pieces
    80 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    20 g
  • garlic cloves (see tip)
    20
  • dry white wine
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • dried chilli flakes (optional)
    1 pinch
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • tinned butter beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • water
    500 g
  • lemon finely grated zest and juice
    ½
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • crusty bread for serving

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 9 g
Brennwert 837 kJ / 200 kcal
Fett 7 g
Kohlenhydrate 20 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen