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Sticky chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillet (approx. 600 g)4 - 6
-
honey20 g
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tamari or soy sauce40 g
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almond butter40 g
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fresh long red chilli1
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lime juice only1
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fresh coriander leaves and stems1 bunch
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rice200 g
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water900 g
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broccolini trimmed (see Tips)1 - 2 bunches
-
fresh baby spinach leaves80 - 100 g
-
extra virgin olive oil to drizzle2 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
786.7 mg
Eiweiß
36.9 g
Brennwert
2047.9 kJ /
487.6 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
43.7 g
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Sam Wood
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