Geräte und Zubehör
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Rice
-
water1300 g
-
unsalted butter, dicedolive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice300 g
Chicken Curry
-
garlic clove1
-
onions to taste100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
Thai red curry paste100 g
-
coconut milk400 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in bite-sized pieces400 g
-
carrots cut in bite-sized pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless diced (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1317.7 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
3685 kJ /
878 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
7.9 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
89 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Butter Chicken
50 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min