Geräte und Zubehör
Beef Ragout with Macaroni
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
water40 oz
-
ground beef16 oz
-
salt plus extra to season meat1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season meat⅛ tsp
-
12 oz cavatappi pastamacaroni pasta, dried12 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle pasta and garnish1 oz
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
bacon cut into pieces3 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
Italian seasoning1 ½ tsp
-
heavy whipping cream4 oz
-
white wine2 oz
-
fresh parsley (optional) chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
580.1 mg
Eiweiß
23.6 g
Brennwert
2567 kJ /
613.5 kcal
Fett
33.4 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
51.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pantry Magic - #athomewiththermomix
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Noodle Soup
50 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken Marsala
40 Min
One Pot Cheeseburger Helper
45 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Penne Bolognese
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min