Geräte und Zubehör
Easy Beefy Mac and Cheese
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
Colby-Jack cheese cut into pieces4 oz
-
sharp cheddar cheese cut into pieces4 oz
-
yellow onions cut into wedges3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
unsalted butter divided, cold, cut into pieces1 ½ oz
-
ground beef crumbled16 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water16 oz
-
tomato paste2 oz
-
dried elbow macaroni pasta 7-8 minute cook time (see Tip)9 oz
-
heavy whipping cream3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
906.7 mg
Eiweiß
28.4 g
Brennwert
2657.6 kJ /
635.2 kcal
Fett
41.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Kohlenhydrate
35.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta and Rice
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Spaghetti Carbonara
40 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Fettuccine Alfredo
40 Min