Geräte und Zubehör
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1170 mg
Eiweiß
32 g
Brennwert
1335 kJ /
319 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Tarragon Chicken Pasta
45 Min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Cioppino
55 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min